Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Zondagsschool en eetcafé in coronatijd

Lieve kinderen van de zondagsschool en jongeren van ‘t eetcafé,

We hopen dat het goed gaat met jullie en dat jullie toch ook plezier beleven aan de online lessen van school die jullie nu zoveel mogelijk krijgen. Alles is even anders dan anders en dat is voor iedereen, voor jong en oud best wel even wennen. Het allerbelangrijkste is dat we op deze manier wel goed voor elkaar zorgen. En daarnaast proberen de meesters en juffen en docenten er alles aan te doen dat jullie toch gewoon nieuwe dingen kunnen blijven leren. Dat blijft ook heel belangrijk.

In deze tijd hebben we er ook in onze kerk helaas mee te maken dat we elkaar voorlopig even niet kunnen ontmoeten.

Voorlopig, in ieder geval tot 1 juni dus geen zondagsschool en ook geen eetcafé. De juffen van de zondagsschool hebben wel een goede tip. Op de website van de gemeente rond de kerk van Ammerstol vinden jullie een link naar de website van creatief kinderwerk. Als je klikt op de Henkie Show vind je daar allemaal ideeën om thuis te doen. Je kunt bijvoorbeeld kijken en luisteren naar Bijbelverhalen en eventueel samen met je ouders kun je spelletjes doen, puzzels maken of doorpraten over een Bijbelverhaal. Eigenlijk net zo iets als je op de zondagsschool zou doen.

Kijk er maar eens op! En als je er leuke dingen om te doen op hebt ontdekt en je wilt daar iets over vertellen schrijf er dan een stukje over zodat wij die ook op de website van de kerk kunnen plaatsen. Zo kunnen we elkaar toch goed op de hoogte houden wat er allemaal speelt.

Voor de jongeren van ’t eetcafé is het fijn om te weten dat we elkaar nu in plaats van aan de keukentafel in ’t Honk ook via de kookapp op de hoogte kunnen houden en dingen met elkaar kunnen delen.

Vrijdag 3 april stond er weer eetcafé gepland. Laten we afspreken dat we elkaar die avond vanaf 18:00 uur via onze groepsapp in ieder geval ontmoeten.

Dat doen we dan ook op vrijdag 8 mei.

Voor jullie allemaal geldt dat we heel graag op de hoogte blijven hoe het met jullie gaat! Je kunt altijd één van de zondagsschooljuffen of Erna appen, bellen of mailen als je dat fijn vind.

De gegevens van Erna vind je hieronder.

Namens ds. Roel, Jacolien, Marielle, Yolanda, Greet, Carola en Liselotte hartelijke groeten van Erna de Lange, jeugdouderling.

Mailadres: ernadelange5@hotmail.com

Telefoonnummer: 06-12334446

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *