Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Zinzondag 11 oktober – Paulina Seebregts met een vertelvoorstelling over “Maria”.

‘Het was een gewone maandag als alle anderen. En toch had ze daar ineens op de stoep gestaan in een blauwe mantel, witte sportschoenen en een witte sjaal om haar haar. In de ene hand een tas en in de andere hand een koffer. Het bleek niemand minder te zijn dan de Heilige Maagd Maria’.
Wat zou jij doen? De vrouw die de deur had opengedaan liet haar binnen. Dat werd het begin van een ongewone week. Maria zit vol met verhalen zo blijkt algauw. Zo leert de vrouw over haar bijzondere gast maar ook over de twijfel en het geloof in zichzelf en het leven.

Muzikaal wordt de voorstelling begeleid door Jopie Jonkers, harpiste/zangeres.


Alle zinzondagen vinden plaats in De Grote of Johanneskerk, Kerkplein 4 in Lekkerkerk, aanvang steeds 15.00 uur. De toegang is gratis. Na afloop open schaalcollecte.

Vanwege de corona zijn alle zinzondagen onder voorbehoud. Houdt daarom de zondagsbrieven, Ontmoetingen en de website van de PKN Lekkerkerk goed in de gaten. Verder informeren wij u via de mail; zo nodig per brief.

In samenwerking met de Kerk van Ammerstol hopen wij ook daar nog een zinzondag te organiseren en verder is het de bedoeling dat de Provinciale Ontmoetingsdag van de VVP Zuid-Holland in 2021 weer in Lekkerkerk plaats gaat vinden.

Onze uitgestelde jaarvergadering van 12 mei is voorlopig vastgesteld op dinsdagmiddag 13 oktober, aanvang 15.00 uur in de ontmoetingsruimte van de Ichthuskerk.

Meer informatie over de VVP.
Bezoek eens de website: http://www.vrijzinnig.nl

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur,

Adri van Vliet
Secretaris

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *