Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Welkom op de Top2000 dienst

De voorbereidingen voor de Top2000 dienst op 30 december a.s. zijn  in volle gang! Met veel plezier werken we aan deze bijzondere dienst waaraan we dit keer een thema meegeven, nl.:

Later wordt het beter

In deze dienst op de een na laatste dag van het jaar staan we stil bij wat we achter ons laten en bij wat ons te wachten staat! Pieken en dalen, een lach en een traan, voorspoed en tegenspoed, regen en zonneschijn: we dragen alles mee en koesteren de herinneringen!

Een nieuw jaar ligt voor ons, we mogen weer opnieuw beginnen, met een schone lei! Met elkaar, naast elkaar en door elkaar kunnen we er wat van maken! Leren van gemaakte fouten, vertrouwen en hopen op een betere wereld: luister dit jaar maar eens kritisch naar de Top 2000! Prachtige nummers met evenzo prachtige teksten zullen zeker weer langskomen!

Tijdens de kerstmarkt staat de grote kerstboom weer in de kerk en we willen iedereen uitnodigen om jullie wensliedjes uit de Top 2000 in de boom te hangen. Tijdens de dienst komen ze dan uiteraard aan bod! We nodigen je dan ook uit om deze bijzondere Top2000 dienst bij te wonen, de kerk is open vanaf 09.30 en we starten om 10.00 uur. Het wordt geen standaard kerkdienst. De band speelt live muziek, we luisteren naar “de plaat en zijn verhaal”, de dienst zal worden voorgegaan door onze eigen predikant Ds. Roel Braakhuis die op zijn eigen wijze invulling zal geven aan het thema en we drinken na afloop gezellig een kopje koffie of thee met iets lekkers! We hopen op een volle kerk!

 

Met vriendelijke en muzikale groet,

 

Sebastiaan Docters van Leeuwen

Liselotte Lakerveld

Tineke van Santen

Anita Timmerman

Coen en Leela Teeuwen

 

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *