Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

We kunnen het nog niet leien

Zoals u misschien nog wel weet hadden wij in 2014 het plan opgevat om de leien aan één kant van het dak te vernieuwen. Aanleiding hiervoor was het afwaaien van verschillende leien bij de stormen van februari 2014. Helaas kwamen we er in die periode ook achter dat we een probleem met de fundering hadden. We hebben toen alleen de hoogst noodzakelijke reparaties aan het dak uitgevoerd. Nu de problemen met de fundering zijn opgelost, moeten we weer omhoog kijken en de problemen met het dak gaan oplossen. We hebben inmiddels weer wat gespaard en een mooie subsidie kunnen krijgen van het rijk, maar we hebben nog niet genoeg. We komen nog ongeveer € 15.000,- tekort op een totaal van € 35.000,-.

Nu vinden heel veel inwoners van Ammerstol dat het kerkgebouw wel moet blijven, het is bijna een multicultureel gebouw in Ammerstol. Maar dan moeten we wel het dak waterdicht houden. Daarom willen wij toch even uw aandacht vragen voor dit werk, u kunt namelijk ook leien sponsoren. Eén lei kost ± € 5,- en we zouden blij zijn als u hiermee wilt bijdragen aan het herstel van het dak. U kunt een bedrag over maken naar bank rekening nummer NL13FVLB0226118908 t.n.v. CvK. Herv. Gem. Ammerstol inzake leien op het dak.

Hier ziet u het dak dat we willen gaan vernieuwen, maar voor het licht gekleurde deel hebben we op dit moment nog geen geld. Hopelijk verandert dat snel zodat we de dakdekkers kunnen vragen dit voor ons in orde te maken.
Namens de Kerkrentmeesters van de Kerk rond Ammerstol, Sjaak van Buren

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *