Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Verkiezing kerkenraad

Zoals u al weet kunt u stemmen om de kerkenraad weer voltallig te maken. U heeft ons 21 namen doorgegeven van mensen die u graag in de kerkenraad zou zien. Op de website staat hoe u kunt stemmen. Dit kan digitaal, maar als u liever een papieren stembiljet invult kan dat ook.

In het jaar 2021 hebben we afscheid genomen van Jannie v.d. Oever en haar plaats is nog vacant. Leo van Veen en Jos Teeuw gaan de kerkenraad in januari 2022 verlaten. We zullen hen gaan missen. Er is ook behoefte aan een diaken. Kortom, we roepen u van harte op om te stemmen.

Het komend jaar is voor de kerkenraad een jaar van bezinning. Ds. Roel Braakhuis is met emeritaat en wij gaan ons richten op hoe we verder gaan. Op de gemeenteavond heeft u al kunnen horen dat we een predikant kunnen beroepen voor 40%. Dat komt neer op 2 dagen in de week. Daardoor zal er vaker een beroep op de kerkenraad gedaan worden. De kerkenraad op haar beurt zal regelmatig een beroep doen op gemeenteleden. Gelukkig is ds. Annemarie Roding bereid gevonden met ingang van februari 2022 onze consulente te worden. Zij zal de samen te stellen beroepingscommissie ondersteunen en de kerkenraad waar nodig is adviseren. We zijn heel blij dat zij deze taak op zich wil nemen. De pastorale werkgroep is al bezig met het afleggen van bezoeken. Heeft u behoefte aan bezoek van een dominee, dan kunt u dit doorgeven aan een van de kerkenraadsleden.

Rudy Bieleveld, preses.

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *