Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Van de voorzitter

Lieve mensen,

Drie zondagen alweer hebben wij elkaar moeten missen in de kerkdienst. Meer dan twee weken zijn de meesten van ons nu al weer gebonden aan huis. Velen doen hun werk op een heel andere manier dan ze gewend zijn. Kinderen zijn thuis en degenen die een baan hebben in de verpleging beleven nu een hectische tijd. Hopelijk gaat het u allen desondanks goed.

Zoals u gemerkt zult hebben proberen we via de telefoon contact met u te houden en op die manier te horen of het goed gaat met u. Neemt u gerust ook zelf contact op met leden van de kerkenraad, als u vragen heeft of gewoon even wilt praten.

In de afgelopen tijd is onze predikant Roel op regelmatige tijden in de kerk geweest om de kaars aan te steken, te lezen en te bidden. Hierbij waren dan een of meer kerkenraadsleden aanwezig. Deze samenkomsten vonden plaats op woensdagavond, van 19.00 tot 19.15 uur en op zondag om 10.00 uur.

Op de woensdagavond wordt op dat tijdstip ook de kerkklok geluid. Dit is een landelijke actie op advies van de Raad van Kerken.
Van de bijeenkomsten op zondag werd de overdenking op de website geplaatst.

In deze nieuwsbrief kunt u lezen over de kerkdiensten in de paascyclus. Roel heeft voor u de lezing, de overdenking en de gebeden uitgeschreven. U kunt dan op uw eigen manier een bijzondere glans geven aan het Paasfeest.

Wij blijven u op de hoogte houden. Sterkte in de komende tijd en veel gezondheid voor u allen.

Hartelijke groeten,
Jannie van den Oever

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *