Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Van de diaconie

Dominee Roel Braakhuis zei in zijn preek dat het goed gaat met Nederland. Hij stelde daarna de vraag of het wel goed gaat met alle Nederlanders. De diaconie wordt regelmatig geconfronteerd met mensen waar het inderdaad niet goed mee gaat. Waar mogelijk stellen wij alles in het werk om te helpen. Dat is ook onze taak. Daarom gaan wij ook naar het welzijnsoverleg van de Swok. Zo blijven we op de hoogte van de mogelijkheden die er zijn om mensen hulp te bieden.

Ook in Ammerstol zijn er  mensen die in hele grote problemen zitten. We zijn dan ook erg blij met de dozen van bijvoorbeeld de postcodeloterij. Wij zorgen ervoor dat ze op de juiste plaats komen. De dankbaarheid van de ontvangers is hartverwarmend.

De Plus in Bergambacht heeft op het moment ook weer een spaaractie voor een gratis boodschappenpakket. Heeft u zegels over, wij zorgen ervoor dat de pakketten op de juiste plaats komen.

Ook willen we de schenkers van de pakken koffie hartelijk bedanken. Het koffiedrinken na de kerkdienst is elke keer weer een prachtig moment om met elkaar te spreken over de dienst of over alles wat ons bezig houdt.

Hartelijke groeten van José en Rudy.

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *