Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Van de diaconie

Aan het einde van dit wel heel bijzondere jaar wil de diaconie u heel hartelijk bedanken voor alle steun die u ons hebt gegeven. Het was hartverwarmend om te zien hoe u aan ons dacht. U gaf koffie, thee, koekjes, zegels (we sparen trouwens weer Pluspakket zegels), adventskaarsen, kaarten, levensmiddelen, geld en nog meer. Wij hebben op onze beurt weer mensen blij kunnen maken met bloemen, voedselpakketten en andere dingen die hard nodig waren. Als u, of iemand in uw omgeving, hulp nodig heeft, weet dat u een beroep op ons kunt doen.

NB: We blijven ook in deze tijd graag zegels ontvangen voor een Plus boodschappenpakket. De zegels kunt u inleveren bij Erna de Lange, Mandenmakerstraat 13 in Ammerstol, of bij Rudy Bieleveld, Albert Schweitzerstraat 57 in Bergambacht. Hartelijke dank. Wij zullen ervoor zorgen dat de pakketten bij mensen komen die ze hard nodig hebben.

Beste mensen, laten we bidden en hopen dat 2021 een jaar wordt waarin we elkaar weer kunnen ontmoeten. Wij wensen u goede kerstdagen en bovenal een goed jaar en een goede gezondheid toe.

Yvon en Rudy.

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *