Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Van de diaconie

Wat is het hartverwarmend om van onze gemeenteleden pakken koffie, thee, koekjes, voedingsmiddelen, ja zelfs hele pakketten te ontvangen. Ook kregen we spaarkaarten van de Plus en spaarkaarten van de winkelactie Bergambacht. Waarvoor dank!

Dankzij uw goede gaven hebben we op 10 adressen een kerstpakket kunnen brengen. De blijheid van de ontvangers is ontroerend. Ook zij bedanken u hartelijk.

Wij sparen ook nog steeds voor de Plus boodschappendoos. Heeft u zegels over? Achterin de kerk staat een doos waarin u ze kunt doen. Persoonlijk afgeven mag natuurlijk ook. De pakketten komen bij mensen die ze heel goed kunnen gebruiken.

Op 12 januari hebben we afscheid genomen van diaken José. Hoewel, José blijft als gemeentelid gelukkig toch actief voor onze gemeente. Eigenlijk is ze onmisbaar. José heeft heel veel contacten bij de welzijnsinstanties. We zijn haar heel dankbaar voor al het goede werk dat zij al die 12 jaren gedaan heeft.

Ook op 12 januari is Yvon van Loon bevestigd als diaken. Daar zijn we heel blij mee en we wensen haar een hele mooie tijd toe.

Hartelijke groeten, Rudy

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *