Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Uitnodiging peuter-/kleuterdienst

Op zondagmiddag 4 november 2018 om 15.30 uur

Zondagmiddag 4 november zijn alle kinderen van harte welkom in de peuter-/kleuterdienst. Het thema van deze viering is

Helpen is fijn!

Net als in de grote mensen dienst komen we bij elkaar in de kerk. We steken een kaars aan, zingen liedjes, we luisteren en we worden stil met elkaar. Ook lezen we weer een verhaal van “De mooiste vis van de zee” waar de kinderen ook echt aan mee kunnen doen. Na afloop gaan we gezellig met elkaar iets drinken en eten in ’t Achterschip. Voor de kinderen die dat leuk vinden is daar ook nog iets te doen.

Ook broertjes, zusjes, vaders, moeders, opa’s en oma’s zijn van harte welkom! En misschien ken je wel een vriendje of vriendinnetje die het ook leuk vind om mee te komen. We beginnen om 15.30 u. en om 17.00 u. verwachten we de middag af te sluiten. Tot ziens op zondagmiddag 4 november!

De kerkenraad van de gemeente rond de kerk van Ammerstol.


Het begint eigenlijk al een traditie te worden: de peuter/kleuterdienst die we ook dit jaar weer op de eerste zondag van november gaan houden! Deze dienst staat helemaal in het teken van de allerkleinsten, zodat zij op een leuke manier kunnen kennismaken met de kerk. Graag nodigen wij alle peuters en kleuters samen met hun ouders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s en andere belangstellenden uit om deze viering bij te wonen.

Net als vorig jaar draait het nu ook weer om de Regenboogvis. We zullen het verhaal lezen van het boek ‘De mooiste vis van de zee – helpt een ander’. Het thema is dan ook Helpen is Fijn! We zullen de kinderen ook echt laten meedoen met het verhaal, van stil zitten is geen sprake!

Ook zullen we leuke, simpele liedjes zingen die de kinderen aan zullen spreken! Daarna zullen we in ’t Achterschip nog samenzijn om wat te drinken, snoepen en na te kletsen!

De dienst begint om 15:30 uur en zal ongeveer 40-50 minuten duren, daarna zal ’t Achterschip open zijn tot ongeveer 17:00 uur.

Groeten van Erna de Lange, Sandra Eskes, Samantha Uithol en Marcella Zwart.

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *