Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Uit de kerkenraad

Nieuwsbrief/website

Op de kerkenraadsvergadering van 13 juni hebben we de opmerkingen en aanwijzingen besproken die er door verschillende mensen uit de gemeente zijn gemaakt over de nieuwsbrief en de website. Op de eerstkomende redactievergadering gaan we uiteraard deze opmerkingen bespreken. Ik wil nu alvast ingaan op een veel gehoorde “klacht”, namelijk het ontbreken van telefoonnummers van predikant en scriba en de rekeningnummers van de kerkvoogdij en de diaconie. Het spreekt voor zich dat deze gegevens vermeld staan op de papieren nieuwsbrief. Dat gaat ook gebeuren. Op deze digitale nieuwsbrief staan ze ook vermeld.

Het is verder heel gemakkelijk alle gegevens over kerkenraad en werkgroepen te vinden op de website. Als u naar de website gaat, www.kerkvanammerstol.nl, ziet u in het zwarte menu boven aan de website het kopje “groepen en adressen”. Als u dat aanklikt vind u alle gegevens die u nodig heeft.

Succes!!

Eetgroep diaconie/SWOB

De eetgroep voor alleenstaanden, die tot nu tot maandelijks gehouden wordt in het Honk, is zo’n succes dat besloten is deze vanaf heden elke 2 weken aan te bieden.

Jannie van den Oever

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *