Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Uit de beroepingscommissie

Op 21 februari kwam de beroepingscommissie in een gezellige ambiance, namelijk ’t Honk, voor de eerste keer bijeen. Zoals u in de vorige nieuwsbrief heeft kunnen lezen, hebben de volgende personen plaats in deze commissie: Ds. Annemarie Roding, Rudy Bieleveld, Bernard Zom, Jacolien Verschoor, Kees de Vos en Jannie van den Oever. In deze eerste bijeenkomst was Ds. Annemarie voorzitter.

Na de opening met het lezen van “Het onze Vader” in de versie van Huub Oosterhuis, volgt een kennismakingsronde waarin iedereen aangeeft hoe hij/zij in deze commissie zit en wat de verwachtingen zijn. De taken worden als volgt verdeeld: Rudy: voorzitter van de komende bijeenkomsten, Bernard contactpersoon naar de gemeente en naar de kandidaten, Jacolien: secretaris, Jannie: contact via de nieuwsbrief, Annemarie: procesbegeleiding en Kees: voorkomende activiteiten.

Onze eerste opdracht is het samenstellen van een profielschets, waarbij we nadenken over wie wij als gemeente zijn en wie we nodig hebben. Op gemeenteavonden hebben wij daar met elkaar al over nagedacht. Daarmee zijn we dus al een stukje op weg. Met deze informatie en met een aantal trefwoorden die door commissieleden worden genoemd zullen we een profielschets opstellen die in een speciale nieuwsbrief zal worden gepubliceerd.

De volgende bijeenkomst is op 14 maart.

Jannie van den Oever

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *