Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

The Passion Project – Ammerstol

Op 29 maart a.s. vindt de 8e editie van The Passion plaats, een eigentijdse muzikale vertolking van het verhaal over het lijden en sterven van Jezus tegen het decor van De Bijlmer!

Op palmzondag 25 maart om 10.00 uur vindt ons eigen Passion Project plaats! In navolging op onze Top 2000 dienst en de Alles is Liefde dienst, zetten we dit jaar in op dit bijzondere verhaal, een verhaal waar niet iedereen alles van begrijpt. Een verhaal over lijden, vallen en weer opstaan, het dragen van je eigen kruis! Maar ook het verhaal van liefde en hoop, hoop die mensen verbindt.
Ja, en dan hebben we het over de laatste dagen en uren van het leven van Jezus!

We gaan dit verhaal in onze kerk vertellen, bezingen en beleven, op een bijzondere wijze! De voorbereidingen zijn in volle gang: het script is geschreven, de scenes voor de filmpjes worden voorbereid, de muziek die alleen nederlandstalig zal zijn wordt uitgezocht, de personages worden ingevuld enz enz.

U of jij zou zelf zomaar als figurant kunnen fungeren, want we gaan een aantal scenes in ons eigen dorp opnemen!
Ook de kinderen van de zondagsschool hebben hun aandeel in deze bijzondere dienst. Het wordt een dienst van, voor en door ons allemaal! We hopen dat velen deze bijzondere dienst komen bijwonen. We zullen u middels de website en nieuwsbrieven af en toe een “sneak preview” geven zodat jullie de vorderingen en voorbereidingen kunnen volgen.

ZEGT HET VOORT EN NOTEER DE DATUM MET GROTE LETTERS IN UW AGENDA! Ook al komt u nooit in onze kerk, we hopen dat u nieuwsgierig bent en wij heten u van harte welkom!

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *