Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Terugblik TOP 2000 dienst

Zo aan het begin van het nieuwe jaar blikken we even terug op onze Top 2000 dienst. Hij viel midden in een drukke kerkelijke periode met het kerstfeest nog maar net achter de rug. Daarom vinden wij het extra bijzonder dat zo velen de dienst hebben bijgewoond!

We hebben er met elkaar veel plezier aan beleefd om de dienst samen te stellen, het thema te kiezen en de mooiste liedjes erbij te zoeken en deze te spelen tijdens de dienst. Het is altijd een hele tour om in deze, voor ons ook, drukke maand tijd te vinden om de hoofden bij elkaar te steken en ook nog tijd te vinden om de liedjes in te studeren. Alle lof dus voor onze muziekgroep!

Het was een prachtige dienst, we hebben fijne reacties mogen ontvangen, o.a.:

  • het was een prachtige dienst!
  • Ik was erg geëmotioneerd door al die muziek en de woorden van de dominee, zo interactief! Zo aangrijpend!
  • In muziek zit zoveel!

We kunnen het alleen maar beamen, wij vonden het ook een hele bijzondere dienst. De verhalen achter de liedjes, zo ingrijpend soms! Het is goed om zo af en toe eens naar het verhaal achter de song te zoeken! Vaak luisteren we wel en zingen hard mee, maar wat is het werkelijke verhaal?

De woorden en gebeden van Ds. Roel kwamen binnen, raakten, emotioneerden, maar met een goed gevoel en al zingend en hopend op een betere toekomst verlieten we de kerk. Op naar een nieuw jaar, a happy new year! Dat is wat wij u allemaal toewensen!

 

Lieve groeten van,

Sebastiaan, Tineke, Liselotte, Coen, Leela, Roel, Marlene en Anita

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *