Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Terugblik kerstmarkt editie 2023

Het was nat! Heel nat! Ik denk niet dat we ooit zo’n natte kerstmarkt hebben gehad. Dat is natuurlijk ontzettend jammer. Voor iedereen: voor de kraamhouders, voor publiek en nog wel het meest voor het Feestcomité ☹. Die mensen zijn een hele lange dag in touw om de kerstmarkt op te zetten en ook weer af te breken, zo zonde dat het dan zulk slecht weer is. Alle weeronlines, buienradars enz. voorspelden dat het droog zou worden maar het mocht niet zo zijn helaas. Gelukkig was het in de kerk warm en droog! Met de prachtige kerststal van de familie Mouris, zo bijzonder!
Hoe hartverwarmend is het dan dat toch een hoop mensen nog even de moeite namen om langs te komen, in het bijzonder ook bij onze kraam. Eerlijk: we knepen hem best wel even: zitten we straks met al die mooie kerststukken ☹.

Zo zie je dat veel mensen ons kerkje een warm hart toedragen. Zelfs mensen uit Bergambacht en Schoonhoven die speciaal even langs Ammers reden om een mooi kerststuk te kopen. Zondagochtend waren alle stukken gewoon verkocht! We hebben een prachtige opbrengst van maar liefst € 1859,00!! Super! Super blij! Alle kosten er al af, dus dit bedrag gaat 100% naar de kerk.
We willen dan ook graag iedereen bedanken: alle mensen bij wie we de tuin mochten snoeien, Michiel van Vliet die ook met en voor ons meedacht, iedereen die ons spullen heeft geschonken, de mensen in de kraam, helpers op- en af-bouwen, verkopers, de mensen rondom de Kerk van Ammerstol, Debbie die Yolanda gezellig heeft geholpen, niet te vergeten alle lieve kopers en in het bijzonder de familie Docters van Leeuwen die een paar dagen hun hele hebben en houden in de kerststukkenstand zetten 😊 incl. de lieve kinders! Heel erg bedankt hiervoor weer en we hopen dat we volgend jaar weer in jullie “stal” mogen.

En dan als laatste een enorme waardering uitsprekend voor het Feestcomité, want zonder jullie geen kerstmarkt! We hopen dat jullie de moed niet opgeven na deze editie en dat we volgend jaar bij veel beter weer ons Kerkplein weer kunnen opfleuren met de mooiste kerstboom!

Wij wensen iedereen hele fijne en warme Kerstdagen!
Yolanda, Rinie, Geraldine en Anita

 

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *