Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Tentoonstelling Ammerstol in beeld!

Tijdens de kerstmarkt die gehouden wordt op zaterdag 8 december van 14.00 tot 18.30 uur willen we in de kerk een tentoonstelling maken met als thema: Ammerstol in beeld!

Daarbij hebben we uw hulp nodig! We zoeken nl. oude foto’s, oude ansichtkaarten, schilderijen van wat dan ook uit ons dorp, krantenknipsels enz enz. Heeft u een prachtige foto of schilderij van uw huis aan de muur hangen of van de uiterwaarden, van ons dorp in vroegere tijden, enz. enz? Wij zouden het erg fijn vinden als we het mogen gebruiken voor de tentoonstelling. Wat zou het leuk zijn als er foto’s of schilderijen komen te staan van al die winkels die we vroeger hadden in ons dorp bijvoorbeeld! De kinderen zullen er van opkijken! Of van het oude Kerkplein, de kerk, van het waagje, van de Capellelaan met nog sloten aan weerszijde, van de oude school en het schoolplein!

Maar heeft u bijzondere of prachtige recente foto’s van ons dorp, bijvoorbeeld van de buitengebieden, van het kruiend ijs in de Lek, van Ammerstol onder een pak sneeuw of badend in het zonnetje, van de prachtige natuur in de Kromme Draai enz enz en vindt u dat deze foto’s of schilderijen het bewonderen waard zijn? Beste amateur fotografen en -schilders, brengt u het dan ook alstublieft, want hoe leuk is het om ons  dorp mooi in beeld te zien! Voorzie alles wel even van uw naam!

U kunt de spullen komen brengen op vrijdag 7/12 vanaf 10.00 tot 13.00 en van 19.00 tot 21.00 uur  of op zaterdagochtend 8/12 vanaf 10.00 uur tot 11.00 uur in Het Achterschip of in de kerk. Afhalen kan direct na afloop, vanaf ca 18.15-18.30 uur.

Alvast heel erg bedankt voor de medewerking en wij hopen dat we er samen een mooi geheel van kunnen maken!

Anita Timmerman, tel 0182-351806

Geraldine Rotteveel

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *