Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Telefoongroepen

Al in het begin van de coronaperiode heeft de kerkenraad een bellijst gemaakt van gemeenteleden. Contactpersonen hebben in die tijd met enige regelmaat gebeld en geïnformeerd naar uw welzijn. Toen er weer kerkdiensten werden gehouden zijn deze contacten verminderd. In zijn overdenking in deze nieuwsbrief heeft Roel uitgelegd waarom het toch van belang is om, nu de beperkingen van corona zo lang aanhouden en velen van u nog niet in de kerk komen, contact met elkaar te houden. Wij komen nu met het volgende voorstel.

Er zijn 13 groepen samengesteld van gemiddeld 8 personen. Eén hiervan is contactpersoon. Deze persoon zal binnenkort contact met u opnemen en u uitnodigen hieraan mee te doen. De mensen binnen de groep krijgen elkaars telefoonnummer. De contactpersoon maakt een telefooncirkel en stuurt u die toe.

Binnen een telefoongroep zijn er vele mogelijkheden.

  • Als er problemen zijn, bij uzelf of in uw omgeving, als er dus hulp of aandacht nodig is, meldt het bij uw contactpersoon.
  • Als er dingen zijn die u als gemeentelid moet weten, kan de contactpersoon de telefooncirkel in werking stellen, zodat iedereen snel op de hoogte is.
  • Binnen de groep zou het mooi zijn als men telefonisch aandacht voor elkaar heeft. Een telefoontje kan veel betekenen.

We rekenen er natuurlijk op dat u allemaal meedoet. Mocht het zo zijn dat u niet benaderd wordt door een contactpersoon, mail dat dan even naar mij: jannievdoever@ziggo.nl

Jannie van den Oever

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *