Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Save the date! Top 2000 is coming!

Op zondag 30 december a.s. om 10.00 uur  galmt de Top 2000 in de kerk van Ammerstol! Tijdens de kerstmarkt staat de grote kerstboom weer in de kerk en u kunt daarin uw verzoeknummers hangen, graag met je motivatie. Waarom is dat nummer uit de Top 2000 zo waardevol voor u? Waar doet dit nummer u aan denken? Heeft het u blij, gelukkig, verdrietig of juist hoopvol gestemd? Herinnert het lied aan iets moois? Of juist aan een verdrietige periode?

Aan het eind van het jaar blikken we terug, staan we stil! Wat ging er mis? Wat ging er goed? Wat kon beter? Maar we kijken ook vooruit! Een heel nieuw jaar ligt voor ons tenslotte! We mogen opnieuw beginnen! De wereld ligt weer open! En wat gaan we doen voor onze wereld? Gaan we eindelijk eens echt aan de slag voor het milieu bij voorbeeld? Gaan we ons nog meer inzetten voor onze medemens? Voor de zieken en eenzamen, voor onze naasten?

Goede voornemens?

Later wordt het beter! Dat is ons thema voor de dienst. Bent u erbij? Wij hopen van wel! Schrijf de datum in uw agenda en wij kijken er naar uit u allemaal te ontmoeten!

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *