Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Rommelmarkt

De gezelligste rommelmarkt van de Krimpenerwaard start op zaterdag 10 juni 2023 om half tien in de ochtend en eindigt om 13:30 uur. Op de dag zelf kunt u, behalve veel spullen kopen, ook genieten van vrolijke muziek van de Streetband en lekker eten en drinken. Mooi weer kunnen we niet garanderen, gezelligheid wel!

De leden van de commissie doen in hun vrije tijd hun best om het ophalen, het uitzoeken, het uitruimen, het verkopen en de schoonmaak na afloop in goede banen te leiden. Daartoe worden veel vrijwilligers gevraagd, en we hopen ook dit jaar weer veel op veel vrijwilligers die bereid zijn zich in te zetten voor de rommelmarkt van Ammerstol. Doet u dit jaar ook eens een paar uurtjes mee als vrijwilliger, een onvergetelijke ervaring!

Ophalen van 5 t/m 8 juni
Ophalen in Ammerstol gebeurt in de week van maandagavond 5 juni t/m donderdagavond 8 juni. Zie elders op deze website.

Op zaterdag 10 juni, ’s ochtends om half zes, worden alle spullen de kerk uitgeruimd. Elk jaar weer een fantastisch spektakel om zoveel mensen zo vroeg aan het werk te zien. Als vrijwilliger moet je dit meemaken!

Na afloop, om 13.30 uur wordt het kerkplein weer onberispelijk opgeruimd en schoongeveegd. Jouw hulp en jouw bezem zijn meer dan welkom! Ben je niet gevraagd? Ook ongevraagd mag je meedoen! Als alles schoon is wordt het einde van de rommelmarkt en de voorlopige opbrengst gevierd in de consistorie. Natuurlijk trekken we daar iets lekkers bij open.

De rommelmarktcommissie doet een beroep op mensen die een cake willen bakken (of appeltaart of zoiets, wij lusten alles en laten ons ook graag verrassen). Deze cake zal dan tijdens de rommelmarkt worden aangeboden bij een kopje koffie of thee. De cake graag op vrijdag 9 juni in de loop van de middag aanbieden in de kerk.

Met dank en vriendelijke groeten van de Rommelmarktcommissie:
Nard van Gent, 06-52778436; Nico van der Kraan, 06-48133308, Nico Mouris, 06-33903581; Yolanda Docters van Leeuwen – Oskam, 06-12950306, Ron Verschoor 06-51327626

Categories: Geen categorie

2 replies

  1. Ik woon in Lekkerkerk en heb veel boeken en nog wat andere spullen voor jullie rommelmarkt.
    Waar en wanneer kan ik dit afleveren.

    Adri van Vliet

    • Beste Adri, fijn dat u de spullen bij ons wil afleveren! Van maandag 5 t/m donderdag 8 juni is de kerk open om spullen in ontvangst te nemen tussen ongeveer 10 uur en 20 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *