Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Rommelmarkt: Ophalen van 4 t/m 7 juni

Ophalen in Ammerstol gebeurt in de week van maandagavond 4 juni t/m donderdagavond 7 juni. Hieronder het ophaalschema, in de week van 28 mei wordt die ook huis aan huis in Ammerstol verspreid.

Heeft u iets in de aanbieding, maar bent u niet thuis op de avond dat uw straat aan de beurt is, wilt u dan zo vriendelijk zijn het op één van de andere genoemde avonden te brengen bij de kerk, tussen 18:30 en 21:00 uur?

Uitruimen

Op zaterdag 9 juni ’s ochtends om half zes, wordt alle rommel de kerk uitgeruimd. Elk jaar weer een fantastisch spektakel om zoveel mensen zo vroeg aan het werk te zien. Als vrijwilliger moet je dit meemaken!

Vegen

Na afloop, om 13.30 uur wordt het kerkplein weer onberispelijk opgeruimd en schoongeveegd. Jouw hulp en jouw bezem zijn meer dan welkom! Ben je niet gevraagd? Ook ongevraagd mag je meedoen! Als alles schoon is wordt het einde van de rommelmarkt en de voorlopige opbrengst gevierd in de consistorie. Natuurlijk trekken we daar iets lekkers bij open.

Cake bakken

De rommelmarktcommissie doet een beroep op mensen die een cake (of appeltaart of zoiets…) kunnen bakken maar ook op diegene die het graag willen proberen. Zij worden dringend verzocht om voor de rommelmarkt geheel vrijblijvend een cake te bakken. Deze cake zal dan tijdens de rommelmarkt worden aangeboden bij een kopje koffie of thee. De cake graag op vrijdag 8 juni in de loop van de middag aanbieden in de kerk.
Met dank en vriendelijke groeten van de Rommelmarktcommissie:
Nard van Gent, 0182-353570; Nico van der Kraan, 0182-353926, Nico Mouris, 06-33903581; Gerrie Gelderblom, 06-50603024, Ron Verschoor 06-51327626

In Bergambacht kunt u Piet Broere bellen met telefoonnummer: 0182-351516, als men spullen heeft die opgehaald moeten worden.

Hebt u kleine goederen mee te geven, wilt u deze dan verpakken in een doos, kistje of (vuilnis)-zak? Graag ook spullen die bij elkaar horen, bijvoorbeeld een stereo met losse boxen, bij elkaar in een tas of doos aanleveren. Computers, beeldschermen, zitbanken en matrassen worden niet meegenomen, ze blijken in de praktijk onverkoopbaar. Grof vuil wordt natuurlijk ook niet meegenomen.
U helpt de ophalers enorm, als u de spullen alvast klaar zet.
Hartelijk bedankt voor uw medewerking en tot ziens op zaterdag 9 juni!

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *