Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Rommelmarkt op 9 juni, aanvang 9.30 uur

 De gezelligste rommelmarkt van de Krimpenerwaard start op zaterdag 9 juni om half tien in de ochtend en eindigt om 13:30 uur. Op de dag zelf kunt u, behalve veel spullen kopen, ook genieten van vrolijke muziek van de Zalmvissers en lekker eten en drinken. Mooi weer kunnen we niet garanderen, gezelligheid wel!

De leden van de commissie doen in hun vrije tijd hun best om het ophalen, het uitzoeken, het uitruimen, het verkopen en de schoonmaak na afloop in goede banen te leiden. Daartoe worden veel vrijwilligers gevraagd, en we vinden het enorm fijn dat ook dit jaar weer veel vrijwilligers bereid zijn zich in te zetten voor de rommelmarkt van Ammerstol. Door jullie inzet wordt de rommelmarkt jaar in jaar uit een succes, en kunnen we trots zijn op de staat van onderhoud van onze kerk! Doet u dit jaar ook eens een paar uurtjes mee als vrijwilliger, een onvergetelijke ervaring!

Op zaterdag 9 juni, ’s ochtends om half zes, wordt alle rommel de kerk uitgeruimd. Elk jaar weer een fantastisch spektakel om zoveel mensen zo vroeg aan het werk te zien. Als vrijwilliger moet je dit meemaken!

Na afloop, om 13.30 uur wordt het kerkplein weer onberispelijk opgeruimd en schoongeveegd. Jouw hulp en jouw bezem zijn meer dan welkom! Ben je niet gevraagd? Ook ongevraagd mag je meedoen! Als alles schoon is wordt het einde van de rommelmarkt en de voorlopige opbrengst gevierd in de consistorie. Natuurlijk trekken we daar iets lekkers bij open.

De rommelmarktcommissie doet een beroep op mensen die een cake (of appeltaart of zoiets…) kunnen bakken maar ook op diegene die het graag willen proberen. Zij worden dringend verzocht om voor de rommelmarkt geheel vrijblijvend een cake te bakken. Deze cake zal dan tijdens de rommelmarkt worden aangeboden bij een kopje koffie of thee. De cake graag op vrijdag 8 juni in de loop van de middag aanbieden in de kerk.

Met dank en vriendelijke groeten van de Rommelmarktcommissie:
Nard van Gent, 0182-353570; Nico van der Kraan, 0182-353926, Nico Mouris, 06-33903581; Gerrie Gelderblom, 06-50603024, Ron Verschoor 06-51327626

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *