Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Rommelmarkt op 2 september, aanvang 9.30 uur

De gezelligste rommelmarkt van de Krimpenerwaard start op zaterdag 2 september om half tien in de ochtend en eindigt om 13:30 uur. Op de dag zelf kunt u, behalve veel spullen kopen, ook genieten van de vrolijke muziek van de Ammerse Streetband, lekker eten en drinken en… nog meer mooie spullen. Mooi weer kunnen we niet garanderen, gezelligheid wel!
De leden van de commissie doen in hun vrije tijd hun best om het ophalen, het uitzoeken, het uitruimen, het verkopen en de schoonmaak na afloop in goede banen te leiden. Daartoe worden veel vrijwilligers gevraagd, en we vinden het enorm fijn dat ook dit jaar weer veel vrijwilligers bereid zijn zich in te zetten voor de Rommelmarkt van Ammerstol. Door jullie inzet wordt de Rommelmarkt jaar in jaar uit een succes, en kunnen we trots zijn op de staat van onderhoud van onze kerk! Doet u dit jaar ook eens een paar uurtjes mee als vrijwilliger, een onvergetelijke ervaring!

Categories: Geen categorie

5 replies

 1. ik ben beschikbaar als vrijwilligster voor de rommelmarkt. zie uw reactie tegemoet

 2. Goedemorgen,

  Wij hebben nog een hoop spullen voor de rommelmarkt a.s
  kunnen jullie deze vanavond 21-8-2017 bij ons komen ophalen?

  Adres is ’t Molenweer 3a Ammerstol.

  M.v.gr.

  A.Zwiers.

  • Beste Arnold, het ophalen op de Molenweer staat gepland op dinsdagavond 29 augustus. Op die avond hebben we vrijwilligers genoeg om ook bij jou alles op te halen. Ik hoop dat het tot dan kan wachten. Met vriendelijke groeten, Nico van der Kraan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *