Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Recordopbrengst rommelmarkt

Een week lang zwoegen en een zeer gezellige rommelmarkt heeft een voorlopig bedrag opgebracht van € 13.536 euro! De voorzitter van de rommelmarktcommissie, Nard van Gent, onthulde het bedrag temidden van veel blije vrijwilligers. Kerkrentmeester Sjaak van Buren (links, staand en in feestelijke stemming) nam het bedrag namens de kerkenraad dankbaar in ontvangst. Zo’n prachtige dag kan niet georganiseerd worden zonder heel heel heel veel vrijwiligers, heel hartelijke dank!

Categories: Geen categorie

4 replies

  1. Fantastisch mensen….gefeliciteerd! Het was weer geweldig georganiseerd: complimenten voor iedereen!@

  2. Wat een geweldig resultaat! Hulde aan alle vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt! Sommigen zo’ n beetje een hele week! Zo mooi om te zien, keer op keer, waarin een klein dorp groot kan zijn.

  3. Beste gemeente rond de kerk van Ammerstol,
    Het was een geweldige rommelmarkt en het laat weer eens zien waar Ammerstol groot in is. Er is een geweldige gemeenschapszin. Iets om trots op te zijn. Ik heb me ingezet voor de verkoop van de boeken, maar ik wil me volgend jaar ook in de week voorafgaand aan de rommelmarkt inzetten . Ik vind het een eer om hier aan mee te mogen doen.
    M.v.g. Koos de Graaf.

  4. Waar een klein dorp groot in kan zijn wat een fantastisch resultaat. Zoveel mensen die het kerkje van Ammers een warm hart toedragen en met elkaar de schouders eronder.Maar ook dank aan de kopers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *