Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Predikanten in de vacante periode: ds. Luci Schermers

Ik ben predikant in de Ontmoetingskerk te Krimpen aan de Lek. Samen met mijn man woon ik in Capelle aan den IJssel. We hebben 2 dochters, 2 schoonzoons en 2 kleinkinderen. Mijn carrière is begonnen in het basisonderwijs. Na een aantal jaren heb ik mijn baan opgezegd en ben toen theologie gaan studeren. Vanaf 1989 ben ik als geestelijk verzorger werkzaam geweest in de Capelse Verpleeghuizen (nu Rijckehove) en in het zorgcentrum Laurens in Rotterdam Ommoord. Daarna ben ik als predikant 6 jaar werkzaam geweest in Krimpen aan de Lek. Na deze periode werd ik geestelijk verzorger in het IJsselland ziekenhuis en tot 2016 heb ik dit gecombineerd met opnieuw het predikantschap in Krimpen aan de Lek.

Ik ben met Ammerstol in contact gekomen via de werkgemeenschap van predikanten Krimpenerwaard-Zuid. Hierin zat ook ds. Roel Braakhuis. In deze werkgemeenschap hebben de predikanten contact met elkaar en vallen voor elkaar in waar nodig, bijvoorbeeld in de vakantieperiode. Als collega en predikant van een buurgemeente vind ik het belangrijk dat we oog hebben voor elkaar en hulp bieden als het nodig is.
Ik ben in de kerk van Ammerstol maar een enkele keer voorgegaan in de kerkdienst. Tegen u, mensen rond de kerk van Ammerstol, zou ik willen zeggen: Blijf naar elkaar omzien, zoals God naar ons omziet.

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *