Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Peuterdienst 2019

Zondagmiddag 10 november hebben de jongste kinderen kunnen genieten van het verhaal van de ark van Noach tijdens alweer de 4e editie van de Peuter- en Kleuterdienst. Dit keer georganiseerd in het H. Zanen gebouw. En dat was eigenlijk wel heel erg leuk omdat het gebouwtje vroeger immers de functie van kleuterschool had. Waar alle kleutertjes van Ammerstol vroeger konden luisteren naar alle mooie verhaaltjes die verteld werden zaten zoveel jaar later ook weer veel kinderen te luisteren naar een mooi en bijzonder verhaal. Bovendien was er tijdens het verhaal ook veel ruimte ingebouwd om zelf actief mee te doen.

Zo hebben de kinderen hun meegebrachte knuffels bij en in de ark van Noach gezet. Hebben ze samen met de grote kinderen van ’t eetcafé geschuild onder parapluutjes toen het begon te regenen en zijn ze vervolgens op zoek gegaan naar de kleuren van de regenboog. Aan het einde van het verhaal hebben ze samen met Sebastiaan, die alle liedjes heeft begeleid op de gitaar, zelf muziek mogen maken met de muziekinstrumentjes die hij bij zich had. Na afloop was er tijd om nog even een mooie kleurplaat te kleuren zodat alle pappa’s, mamma’s en oma’ en opa’s rustig met elkaar konden na- en bijkletsen.

Graag bedanken we Lany en Licolette voor het verzorgen van de koffie, thee en limonade, Sebastiaan voor zijn muzikale begeleiding, Bastiaan voor het spelen van Noach en Lianne, Melanie, Hannah en Bente voor hun hulp bij de begeleiding van de kleintjes.

Om met de woorden van Marcella te eindigen: “Het was weer een geslaagde middag met blije kinderen en ouders!”

 

Marcella, Sandra en Erna

 

 

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *