Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Paasbrief voor allen die betrokken zijn bij de Kerk van Ammerstol

 Zo kort voor de Pasen is het gebruikelijk dat u een Paasbrief ontvangt met een boodschap en de vraag om financieel bij te dragen aan het werk rond onze kerk. Ik heb mij laten inspireren door een artikel uit het blad Petrus, hierbij de weergave, hopelijk kunnen wij hier ook onze betrokkenheid en inspiratie mee opdoen.

Veel van de in ons land wonende Ghanezen zijn christen. In de Amsterdamse Bijlmer zijn verschillende Ghanese kerken. In het artikel is een 61 jarige Ghanese vrouw aan het woord.

Geloof

Geloven is voor mij: vertrouwen dat God bestaat, ondanks het feit dat ik Hem niet kan zien. Maar ik geloof dat Hij overal is en voor mij zorgt, ook als er dingen gebeuren die moeilijk zijn.

Hoop

Hoop maakt me sterk in mijn geloof. Ik weet dat ik niet hoef te twijfelen aan wat Hij belooft. Ik klamp me daaraan vast op moeilijke momenten. Ik heb al vaak ervaren dat er dan een last van me afvalt. In onze gemeente bemoedigen we elkaar. Kijk naar je leven zeggen we dan, elke avond voordat je gaat slapen: God heeft weer een dag voor mij gezorgd.

Liefde

Liefde is het allerbelangrijkste. Waar geen liefde is, is God niet. Ruzie, jaloezie, roddelen; allemaal dingen die niet van God zijn. Natuurlijk is iedereen verschillend en je kunt niet met iedereen vrienden zijn. Maar ieder mens is waardevol en heeft iets moois. Wij stimuleren elkaar om dat in de ander te ontdekken. Moge de ervaringen van deze vrouw ook voor ons gelden.

Graag zien wij uw financiële bijdrage tegemoet, via het ophalen of via de bank t.n.v.

Herv. Gem. Ammerstol  RABO bank: NL 96 RABO 0307313727

Bij voorbaat dank.

Alvast heel fijne en goede Paasdagen.

Namens de kerkrentmeesters

Herman van Amerongen

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *