Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Op reis met de kerk

Ja, u ziet het goed. Het logo van de kerkreizen. We hebben nog geen reis gepland, want wij willen eerst zeker weten of er nog animo is om volgend jaar weer met de kerkreis op stap te gaan. In 1997 zijn wij begonnen met de Kerkreizen en hebben ondertussen al 9 landen bezocht. Degenen, die bijna alle reizen hebben meegemaakt waren toen vijftigers. Deelnemers kwamen uit het gehele land, want zusjes, broers, familie en vrienden wilden ook graag mee.

De vraag is nu of er nog belangstelling voor is en kunnen en willen wij nog met elkaar op reis. Zo ja, dan willen wij gaan kijken of we stappen kunnen gaan zetten voor een reis. Onze gedachten gaan in 1ste instantie uit naar Zuid Spanje (o.a. Cordoba) waar de 3 godsdiensten samen komen. Verder eventueel aan Madeira. Wij willen niet meer van hotel wisselen, in Malta is dat heel goed bevallen.

Volgend jaar zal er nog geen nieuwe predikant zijn en we vragen aan Roel of hij als emeritus mee wilt gaan op deze eventuele reis. Lukt dat niet, dan kunnen we altijd nog ds. Koole of ds. Gouwens vragen. MAAR….. we gaan alleen een reis organiseren als er minstens 25 personen doorgeven dat men geïnteresseerd is. Dat betekent niet, dat je aangemeld bent. Wij willen alleen weten of wij hieraan moeten gaan beginnen en het niet zo zal gaan als bij de reis naar Engeland, dat er niemand reageert en er achteraf gezegd gaat worden, dat men graag mee had gegaan. Dus wilt u volgend jaar misschien weer mee met de reis van de kerk (onder voorbehoud van de Corona adviezen) geef dat dan door aan Gonnie of aan mij.

Lieve groet,
Gonnie Visser gonnievisser@telfort.nl
Cock Herreveld c.m.herreveveld@kpnmail.nl

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *