Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Nieuws van ’t eetcafé voor de jeugd

In april en mei was het niet mogelijk om ’t eetcafé live te organiseren in ’t Honk maar we hebben met de kinderen die daar behoefte aan hadden contact gehouden via onze kookapp.

In juni vonden we het belangrijk om toch weer een live bijeenkomst te organiseren. Om de 1.5. m. afstand te kunnen garanderen hebben we de groep even tijdelijk onderverdeeld in een groep met oudste kinderen en een groep met jongste kinderen die verdeeld over 2 vrijdagen samen gekomen zijn. Dit bleek een goede zet want er hebben fijne en heel bijzondere gesprekken plaats kunnen vinden. Live is dat toch beter te realiseren dan via de app.

Helaas is samen koken in deze periode niet toegestaan. Iedereen heeft zelf een broodje meegenomen zodat we wel samen konden eten.

Vanaf 1 juli hoeven kinderen tot 18 jaar geen 1.5 m. afstand meer te houden waardoor we de groep weer samen hebben kunnen voegen, mede doordat niet iedereen aanwezig kon zijn.

We hebben voor ‘t eerst gezellig buiten ons broodje kunnen eten onder de parasols die voor ons geregeld zijn door Nico Mouris namens de organisatie van de rommelmarkt. Nico nogmaals heel erg bedankt daarvoor!

Het was een fijne afsluiting van een anders dan anders seizoen zo vlak voordat de zomervakantie van start gaat.

De data voor de 2e helft van 2020 zijn alweer vastgelegd. We hopen weer samen te kunnen komen op de volgende vrijdagen: 11 september, 9 oktober, 13 november en 11 december.

Een hele fijne zomer toegewenst!

Hartelijke groeten van ds. Roel, Greet, Liselotte, Carola en Erna

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *