Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Nieuws van Koffie Achterom

In deze tijd waarin we allemaal van prachtig zomerweer genieten schenkt Koffie Achterom iedere vrijdagmorgen van 10.00 – 11.30 uur het vertrouwde kopje koffie. Gelukkig zien we ook steeds onze vertrouwde gezichten en heel soms een nieuw gezicht. Ook in de deze zomertijd organiseert Koffie Achterom een activiteit, de wel bekende “Barbecue” deze wordt gehouden op vrijdagmiddag 3 augustus, aanvang 17.00 uur. U kunt zich nog aanmelden voor deze barbecue op vrijdagmorgen tijdens Koffie Achterom of middels de intekenlijst in de Kerk tot en met 27 juli.

Uit de opbrengst van de vrijwillige bijdrage tijdens de koffie ochtend gaat Koffie Achterom nieuwe led lampjes voor de kronen schenken aan de Kerk. Zo draagt zij een steentje bij aan energiebesparing. Koffie Achterom weet zeker dat deze schenking goed besteed is.

Koffie Achterom is ook opzoek naar nieuwe vrijwilligers om het team te versterken. Lijkt het je wat om eens in de 5 à 6 weken een kopje koffie te schenken? Meld u aan! Informatie Marian van Veen, telefoon 0182 35 3302.

Tot zover nieuws van Koffie Achterom. Wij wensen u allemaal een fijne voortzetting van de zomer, en voor wie thuisblijft kom gezellig een kopje koffie drinken achter de kerk in het Achterschip, iedereen is van harte welkom.
Mede namens alle vrijwilligers van Koffie Achterom, met hartelijke groet,
Leny van Buren.

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *