Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Nieuws van Koffie Achterom

Op vrijdag 19 oktober vierden wij het 11-jarig bestaan van de Koffie Achterom. Iets extra`s bij de koffie en het traditionele advocaatje met slagroom gaf een feestelijk tintje aan dit feit. Koffie Achterom is niet meer weg te denken in Ammerstol en daar buiten. Wekelijks ontvangen wij onze trouwe gasten. Heeft u ook zin of behoefte aan een lekker kopje koffie en een praatje of een luisterend oor, u bent iedere vrijdag morgen van harte welkom in het Achterschip van 10.00 – 11.30 uur.

Op vrijdag 9 november was het pannenkoeken eten bij koffie Achterom. Een 4 tal koekenbakkers bakten weer stapels pannenkoeken. Ook waren er dit jaar 2 pannenkoekentaarten wat gretig aftrek vond. Een en ander werd zeer gewaardeerd. Er namen 32 gasten deel aan deze maaltijd.

Ieder jaar schenkt Koffie Achterom iets aan de kerk. Dit jaar zijn het nieuwe led lampjes voor de kronen in de kerk. Omdat dit led lampjes zijn dragen wij ook een steentje bij in de energie besparing.

Als u deze nieuwsbrief leest is het half november, wat gaat de tijd snel, 2018 gaat alweer naar het einde toe. Met elkaar gaan we naar de december maand. Koffie Achterom hoopt ook aan deze maand zijn steentje bij te dragen met warmte en gezelligheid.
Wij wensen u allen goede feestdagen toe.

Namens alle vrijwilligers van Koffie Achterom,

Leny van Buren.

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *