Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Nieuws van Koffie Achterom

Lieve trouwe bezoekers van Koffie Achterom. U weet het, er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. Voor mij is na een periode van 15 jaar de tijd van gaan als voorzitter van de KA gekomen. Het is goed voor onze koffieclub als er een nieuwe wind gaat waaien. En ik laat een mooie en sterke club achter met gemotiveerde vrijwilligers. Nooit in die 15 jaar hebben we moeite gehad om vrijwilligers te krijgen of te houden. En dat zegt wel wat in deze tijd. Ik ben trots op de acties die we hebben georganiseerd, zoals bijvoorbeeld: Heel Ammers Bakt. Het hele dorp heeft gebakken. Net zoals de KA van en voor het hele dorp is.

Leny van Buren wordt de nieuwe voorzitter. Zij kent het reilen en zeilen van binnenuit en daarom heb ik er het volste vertrouwen in dat zij zich helemaal zal inzetten voor het belang van KA. Ik wens haar en Anneke en Nel alle succes toe met de samenwerking.

Het hele jaar door zorgt een groep vrijwilligers onder leiding van Nel Brand ervoor dat wij als kerkgangers de gebouwen schoon kunnen gebruiken. Dat doen ze gratis. Krijgen er dan ook niks voor. De KA wil dit jaar daar extra aandacht aan besteden en biedt de ploeg vrijwilligers als dank een etentje aan. Ook wij  hoeven er niet over in te zitten dat alles schoon is .

Hopelijk smaakt het goed

Marian

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *