Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Nieuws van de zondagsschool

Overstapdienst

Op zondag 19 mei a.s. is de overstapdienst! We gaan tijdens deze dienst afscheid nemen van vijf kinderen. Bastiaan, Isa, Boris, Linde en Bente gaan de zondagsschool verlaten. Deze kinderen gaan na de zomervakantie naar de middelbare school. Tijd voor een nieuwe fase dus!! Het thema van de overstapdienst is ‘werk in uitvoering’. We hopen u allemaal te zien!

Zondagsschool in juni en juli

Helaas loopt het aantal kinderen op de zondagsschool steeds meer terug. Zeker na de overstapdienst blijft er maar een klein clubje over. We hebben daarom besloten tot de zomervakantie niet meer wekelijks bij elkaar te komen. Er is nog twee keer zondagsschool, namelijk op zondag 16 juni en op zondag 14 juli a.s. Uiteraard zijn de kinderen die overgestapt zijn dan nog welkom! Op 14 juli gaan we iets gezelligs doen met elkaar als afsluiting van het zondagsschool jaar.

Ook na de zomervakantie zullen we niet meer wekelijks bij elkaar komen. We willen minder vaak bij elkaar komen maar hopen dat er op de zondagen dat er wel zondagsschool is zoveel mogelijk kinderen zullen zijn! Dan kunnen we echt als groep iets leuks doen met elkaar. Er volgt later een jaarrooster waarop te zien is wanneer er wel of geen zondagsschool is. Mochten er nog vragen zijn dan horen we het graag.

Met vriendelijke groeten en tot snel,

Mariëlle, Julia, Esther, Yolanda en Jacolien

 

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *