Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Nieuws van de Zondagsschool

U heeft in 2018 nog weinig van ons gehoord. Onze excuses daarvoor.
Het betekent gelukkig ook niet dat we stilgezeten hebben bij de zondagsschool.

40 dagen tijd

We zijn in januari gestart met het lezen van Bijbelverhalen die gaan over het leven van Jezus. Ook nu de 40 dagen tijd begonnen is luisteren we naar verhalen over Jezus. We spreken met elkaar over de moeilijke dingen die Hij meemaakt heeft voorafgaand aan Pasen. Gelukkig is Hij niet alleen, God zorgt voor Hem. Het thema van de 40 dagen tijd ‘ik zorg voor jou’ sluit hierop aan. Zoals de Vader in de hemel voor Jezus zorgt en zoals Jezus zorgt voor de mensen die hij tegenkomt……. zo kunnen wij ook voor elkaar zorgen! Naast het luisteren naar de verhalen ontdekken wij in deze periode hoe je op verschillende manieren voor iemand kunt zorgen.

25 maart ‘Passion’ dienst

U heeft het vast al in de agenda staan..?! De Passion dienst op 25 maart a.s. belooft heel bijzonder te worden. Ook de kinderen van de zondagsschool leveren een bijdrage aan deze dienst.

Overstapdienst

Ook dit jaar nemen we helaas afscheid van een aantal kinderen. Zij gaan na de zomer naar het voortgezet onderwijs en zeggen daarom de zondagsschool gedag. De overstapdienst is op zondag 3 juni a.s. gepland.

Gijs is geboren!

Misschien heeft u de ooievaar al zien staan aan de Lekdijk? Julia en Gerben hebben op 26 februari een prachtige zoon gekregen: Gijs Anton Verstoep.
Van harte gefeliciteerd Julia en Gerben! Wij wensen jullie heel veel geluk en liefde toe.

Met vriendelijke groeten,
Geraldine, Diane, Mariëlle, Julia, Esther en Jacolien

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *