Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Nieuws van de zondagsschool

Grenzeloos geliefd dienst

Wat hebben de kinderen genoten van de muzikale kerkdienst op zondag 16 februari! De oudste kinderen van de zondagsschool zijn de hele dienst in de kerk gebleven. De jongere kinderen hebben ook een poosje boven geholpen met het versieren en inpakken van de hartjes-snoepjes die na de dienst aan een ieder werden uitgereikt. Tijdens het laatste lied van deze dienst mochten alle kinderen meedoen met een instrument naar keuze. Dat was een gezellige kakofonie van geluiden!

Mozes

Tijdens de zondagsschool van 8 maart hebben we geluisterd naar een Bijbelverhaal over Mozes. Mozes kreeg een belangrijke taak van God. Hij moest het volk van Israël meenemen uit Egypte en naar een andere, betere plek brengen. Dat was best moeilijk en spannend voor Mozes. Wat was hij daarom blij met de hulp van zijn broer Aaron!

Hier hebben we over doorgepraat met de kinderen. Samen zijn dingen vaak leuker, makkelijker er fijner dan in je eentje. We hebben met elkaar een grote kleurplaat gemaakt. En we kwamen erachter dat samenwerken niet altijd makkelijk is. Dat bleek toen de kinderen, aan elkaar vastgeknoopt, een hindernissenparcours moesten afleggen.

Rooster

Hieronder vindt u tot en met de zomervakantie de data waarop wij als zondagsschool bij elkaar komen. Nieuwe kinderen mogen altijd vrijblijvend een kijkje komen nemen. Graag zelfs!

  • 5 april, Palmpasen
  • 12 april, Pasen
  • 10 mei
  • 21 juni

Met vriendelijke groeten en tot snel,

Mariëlle, Yolanda en Jacolien

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *