Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Nieuws van de zondagsschool

Kinderkerstfeest
Op zondag 22 december was het jaarlijkse kinderkerstfeest in de kerk van Ammerstol. Dit jaar gaf Willemijn de Weerd een muzikale voorstelling. In deze voorstelling ging violiste Marieke op zoek naar het mooiste kerstlied voor kerstavond, want ze wilde graag een mooier stuk spelen dan de andere violiste die was uitgenodigd. Maar was dat nu eigenlijk wel echt zo belangrijk? Een leuke voorstelling waarin van alles te zien en te beleven was! En waarin uitgelegd werd waar het kerstfeest echt over gaat.
Ook de kinderen van de zondagsschool hadden twee liedjes / dansjes ingestudeerd speciaal voor deze dienst. Wat hebben ze goed hun best gedaan! We kijken terug op een geslaagd kinderkerstfeest!

 

Babynieuws en afscheid juf Julia
Juf Julia en Gerben zijn begin januari de trotse ouders geworden van Loes. Van harte gefeliciteerd met dit wonder!
Julia heeft een tijdje geleden al aangegeven te willen stoppen met haar werk voor de zondagsschool.
Tijdens het kinderkerstfeest was er een moment ingepland voor het afscheid van juf Julia. Helaas kon zij op het laatste moment niet aanwezig zijn. Een ‘vriendenkring’ beeldje en woorden van dank zijn na de dienst alsnog haar kant op gegaan. Ook bij juf Esther, die al wat langer gestopt is met haar werkzaamheden voor de zondagsschool, is een ‘vriendenkring’ bezorgd als dank voor al haar inzet. En nogmaals ook op deze plaats…Julia en Esther bedankt voor alles wat jullie gedaan hebben voor de zondagsschool!!

Rooster
Hieronder vindt u tot en met de zomervakantie de data waarop wij als zondagsschool bij elkaar komen. Nieuwe kinderen mogen altijd vrijblijvend een kijkje komen nemen. Graag zelfs!
19 januari
16 februari
8 maart
5 april, palmpasen
12 april, pasen
10 mei
21 juni

Met vriendelijke groeten en tot snel,
Mariëlle, Yolanda en Jacolien

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *