Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Nieuws van de Koffie Achterom

Als u dit leest is het al alweer december en hebben we de tijd van dikke speculaas en pepernoten. Maar eerst nog even terug komen op de pannenkoeken maaltijd op 14 november. Vierendertig mensen schoven aan voor de maaltijd, er werd heerlijk gegeten van de gevarieerde pannenkoeken, er waren ongeveer honderdvijftig pannenkoeken gebakken en alles werd opgegeten. Het was een geslaagde en gezellige maaltijd.

En zo gaan we de laatste maand van het jaar in. Koffie Achterom gaat zijn best doen om het voor u allemaal gezellig te maken met een kopje koffie en wat lekkers erbij wat past in deze tijd van het jaar.

U weet toch dat Koffie Achterom iedere vrijdag morgen van 10:00 tot 11:30 de koffie klaar heeft staan en dat u allemaal van harte welkom bent in Het Achterschip.

In de Kerstnacht op 24 december wordt er volgens traditie glühwein en warme chocolademelk geschonken na afloop van de kerstnachtdienst. U bent van harte uitgenodigd om naar het Achterschip te komen en onder het genot van de warme dranken een praatje te maken en elkaar goede wensen te doen toekomen.

Rest mij nog namens; Joke, Anneke< Marian, Gerrie, Adrie, Pia, Justa, Leo, Eli, Meta, Lotte, Tineke en Greta liefdevolle feestdagen en een Voorspoedig Nieuwjaar toe te wensen!

Met een warme groet, Leny van Buren.

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *