Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Nieuws van de Koffie Achterom

Alweer even geleden maar toch wil Koffie Achterom u nog laten weten dat zij op 13 oktober jl. het 16 jarig bestaan herdachten en daar zijn we heel trots op. Traditiegetrouw werd er koffie met gebak geserveerd en een feestelijk advocaatje met slagroom. Alle taart ging op, het was een gezellige ochtend en goed bezocht. Als u ook eens wilt kennismaken met K.A. vanaf 10.00 uur iedere vrijdag morgen schenken vrijwilligers een kopje koffie en is er een praatje en een luisterend oor. Iedereen is welkom.

Op 17 november kwamen de vrijwilligers van de K.A. bij elkaar voor een paar gezellige uurtjes. Met zelf gemaakte hapjes en een drankje. Het was goed om als groep op deze manier bij elkaar te zijn. Alle vrijwilligers vonden deze bijeenkomst zeer geslaagd.

Zo gaan we langzaam naar december. De dagen worden korter, en de herfst is echt ingetreden met veel regen en wind. Koffie Achterom kreeg op 24 november bezoek van wethouder van de Gemeente Krimpenerwaard de heer Pascal van der Hek. Het was een gezellig bezoek, hij toonde veel belangstelling voor de Koffie Achterom en het feit dat deze activiteit al zo lang draait, op eenvoudige wijze er zijn voor de mensen. Het was een goed bezoek waar we met een warm gevoel aan terug denken.

Op 1 december trakteerde Koffie Achterom op dikke speculaas bij de koffie ter ere van Sinterklaas. We gaan het Achterschip weer gezellig maken voor de komende feestdagen en hopen dat vele mensen de komende tijd weer onze gast zullen zijn.

Op Kerst avond schenkt de Koffie Achterom volgens traditie glühwein en warme chocolade melk met wat lekkers er bij.

Koffie Achterom kijkt terug op een goed jaar en hoopt u allen in 2024 weer te zien in het Achterschip.
Ik wens u allen mede namens alle vrijwilligers: Gezellige Kerst dagen en en Voorspoedig Nieuwjaar.

Leny van Buren.

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *