Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Nieuws van de Koffie Achterom

Als u deze nieuwsbrief leest is het alweer half maart. Koffie Achterom heeft u intussen weer wat nieuws te melden. Eén van de door Koffie Achterom georganiseerde activiteiten, een winterkostmaaltijd, vond plaats op 22 februari. Deze keer waren de stampotten aan de beurt. Er waren 4 verschillende stampotten, 5 vrijwilligers hebben gekookt. Het eten was heerlijk de sfeer was goed ieder was ruimschoots in de gelegenheid om de maag goed te vullen. 35 personen namen aan deze maaltijd deel.

We zijn op weg naar Pasen, het feest van het nieuwe begin. We zien het buiten, het wordt licht en alles loopt uit, verschillende kleuren laten zich al zien. Op Goede vrijdag 19 april tijdens de Koffie Achterom bent u in de gelegenheid naar Kruiswegstaties te kijken die te zien zijn in de Kerk. U bent van harte welkom.

Op eerste Paasdag 21 april organiseert en verzorgt Koffie Achterom het jaarlijkse Paasontbijt ’s morgens om 8 uur in het Achterschip. Een intekenlijst hiervoor ligt in het Achterschip op vrijdagmorgen tijdens het koffie drinken en op zondagmorgen in de Kerk. U bent van harte uitgenodigd.

Tijdens de toekomstige werkzaamheden in verband met vernieuwing van de vloer in de Kerk is er zoals altijd gewoon Koffie Achterom op vrijdagmorgen van ± 10.00 tot ± 11.30 uur in het Achterschip waar onze vrijwilligers er voor u zijn met lekkere koffie een praatje en een luisterend oor. Iedereen is van harte welkom. Tot zover ons nieuws.

Namens alle vrijwilligers een hartelijke groet. Leny van Buren.

Verder hebben wij een vraag, wij zoeken 2 collectanten, één voor de wijk Lekdijk 7 t/m 53 en 16 t/m 90 en één voor de wijk Touwbaan/Mandenmakerstraat.

Leny en Sjaak van Buren

Categories: Geen categorie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *