Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Nieuws van de Koffie-Achterom

Het is al weer enige tijd geleden dat we wat van de Koffie-Achterom hebben laten horen, maar met de komende Paasperiode in het vooruitzicht hebben wij weer enkele activiteiten in het vooruitzicht. Maar eerst nog even een terugblik op onze laatste activiteit, op 23 februari, namelijk onze winterkostmaaltijd. Deze keer hadden we kerrie- en erwtensoep, wat heerlijk smaakte en waar iedereen weer van een gezellig samenzijn genoot. De soep die overbleef is aan de diakonie geschonken, die verschillende mensen hier blij mee heeft kunnen maken.

Op Goede Vrijdag 30 maart a.s. kunt u tijdens Koffie-Achterom weer een diavoorstelling over de kruiswegstatie in de kerk bijwonen, verzorgd door ds. Roel Braakhuis en dit begint om 10.30 uur.

Op 1e Paasdag 1 april a.s. verzorgt Koffie-Achterom het jaarlijks paasontbijt in ’t Achterschip dat om 8.00 uur begint. Intekenlijst vindt u achter in de kerk of vrijdags bij Koffie-Achterom. Iedereen is van harte welkom om hier gratis aan deel te nemen.

Tot slot bent u natuurlijk iedere vrijdagmorgen van harte welkom om een gezellig bakje koffie en/of thee bij ons te komen drinken en een gezellig praatje met elkaar te maken, onze vrijwilligers zien u graag komen en staan voor u klaar.

Namens alle vrijwilligers van Koffie-Achterom, Anneke de Jong.

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *