Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Mooie opbrengst kerstkraam

In de vroege ochtend van 11 december, het was nog donker, waren harde werkers al bezig de kerstkraam in te ruimen. Prachtige kerststukken, gemaakt door Yolanda Docters van Leeuwen met hulp van Geraldine en Anita, een paar stukken en mooie glazen gemaakt door Rinie Baars en mooie kerstversieringen van natuurlijk materiaal, gemaakt door Arie Brand, werden vanuit de kerk in de kraam gezet.
Anita en Caroline waren er klaar voor: uitverkopen vóór 11.00 uur! Niet normaal, wat een belangstelling en wat een gezelligheid. Wat is het toch fantastisch om te zien hoe veel mensen onze kerk een warm hart toe dragen!
Het was koud op de markt, maar gelukkig was er warme thee en warme koffie en er waren warme lekkernijen uit de bakkerskraam. Gezellig, zo’n vrijdagochtendmarkt!

Veel dank aan iedereen die groen materiaal uit de tuin aangeboden heeft, dank aan de mensen die kerstspulletjes enz hebben geschonken, dank aan de opbouwers: Ronald, Bert, Sebastiaan en Ron, die er een heel spektakel van hebben gemaakt! Een makkie, zo’n partytent opzetten 😊. Dank aan ook Bas Looren, altijd bereid tot een helpende hand!

Een speciale dank aan Elma van der Kraan, die dit jaar voor het eerst geen stukken heeft gemaakt voor de kerk, maar dit wel jaren en jaren heeft gedaan! Elma, bedankt voor al die jaren! Voor zo veel kerststukken, belangeloos gemaakt door jou! Heel erg bedankt daarvoor!

En dan nu………de opbrengst: € 1240,00

Ongelofelijk veel geld en de kerk kan dit heel erg goed gebruiken in deze, ook voor onze kerk, bijzondere tijd.

Dank nogmaals aan iedereen die aan dit super initiatief heeft meegewerkt. Hopelijk staan we volgend jaar weer gewoon op de kerstmarkt!

Anita Timmerman en Jannie van den Oever

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *