Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Kook en eet je mee?

In samenwerking met de Stichting Welzijn en Ondersteuning Bergambacht/Vlist (SWOBV, voorheen SWOB, zie hieronder) heeft de diaconie een kookclub opgericht. Elke laatste donderdag van de maand kunnen mensen gezellig samen met anderen koken en eten. We houden het eenvoudig maar lekker en gezellig. Voor iedereen dus!

Er is een kok aanwezig die helpt en het menu bedenkt. Inmiddels hebben wij de eerste avond gehad en ik kan u zeggen dat het een geslaagde avond was. We hebben gezellig met elkaar gekookt en daarna genoten van de heerlijke moussaka.

Leeftijdcategorie tot ongeveer 50 jaar en de locatie “achter de kerk van Ammerstol”. Er staan nog een paar lege stoelen dus geef je op! Dit kan bij de SWOBV ( info@swobv.nl) of bij José Bos j.bos@outlook.com.

Over SWOBV: Stichting Welzijn Ouderen Bergambacht (SWOB) is in 2000 opgericht. Sinds 2015 is de SWOB veranderd in een welzijnsbrede stichting die de naam Stichting Welzijn en Ondersteuning Bergambacht / Vlist (SWOBV) heeft gekregen. De SWOBV zet zich in voor alle (kwetsbare) inwoners van de volgende zes kernen, te weten Ammerstol, Bergambacht, Berkenwoude, Haastrecht, Stolwijk en Vlist.

Zie ook https://www.swobv.nl/

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *