Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Koffie Achterom

Als u dit leest is het alweer half februari, eigenlijk nog winter maar als we naar buiten kijken waar de sneeuwklokjes, narcissen en krokusjes al uitbundig bloeien krijg je al echt een voorjaarsgevoel.

Op 24 januari namen we afscheid van Greta Broere vrijwilliger vanaf de oprichting van Koffie Achterom. Greta was altijd aanwezig, vriendelijk, belangstellend en gezellig. Vele jaren heeft zij in het team mee gedraaid, de laatste paar jaar deed ze het rustiger aan en stond op het reserverooster. In januari maakte ze bekend te willen stoppen. Zo namen wij samen met de andere vrijwilligers afscheid van Greta en bedankte haar voor haar inzet gedurende alle jaren dat zij vrijwilliger was. Dit alles ging vergezeld van een bloemetje. Wij hopen dat Greta samen met haar man Piet nog vele malen bij ons op de koffie komt en ook de extra activiteiten zullen bezoeken.

Zondag 9 februari jl. hoorden wij van het overlijden van Triena Bot-Broere. Triena was vele jaren één van onze vaste gasten op de wekelijkse koffie ochtend. Even na 10:00 uur kwam zij binnen en tegen 11:30 uur ging ze weer naar huis. Ze genoot van de mensen om haar heen van het praatje en het luisterende oor en de koffie. De laatste jaren was haar leven niet gemakkelijk en stopten de wekelijkse bezoekjes omdat alles moeite ging kosten. Haar overlijden betekent een definitief afscheid. Koffie Achterom gedenkt haar met respect, liefde en een glimlach.

En dan nog vrolijk nieuws. De Koffie Achterom bestaat 12½ jaar. Dit gaan wij vieren op 6 maart a.s. In de nieuwsbrief van januari stond vermeld dat iedereen werd uitgenodigd om 16:30 uur om onze gast te zijn. Bij deze willen wij u laten weten dat de aanvangstijd van het feestje is gewijzigd. We beginnen die dag om 10:00 uur met koffie en wat lekkers en glaasje en hapje en vanaf 12.00 uur een verrassing.

Om te weten hoeveel mensen kunnen verwachten kan men zich voor inschrijven op de vrijdag morgen of tijdens de kerk diensten achterin de kerk. U bent allen van harte uitgenodigd.

Tot ziens namens de vrijwilligers van Koffie Achterom, Leny van Buren.

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *