Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Kerstmarkt, een succes voor de kerk

Wat een mooie editie van de kerstmarkt hebben we weer beleefd in Ammers! Het weer zat mee, er waren veel mensen op de been, veel leuke kraampjes, gezelligheid en warmte met glühwein en punch, snert en broodjes worst, mooie concerten van de Cantorij van Ammerstol en Berkenwoude, Muziekvereniging Excelsior en Popkoor Topaz, kerstliederen door de organisten in de kerk en een mooie en interessante tentoonstelling in de kerk! Daar wordt over gepraat op ons dorp en toch zijn er dan nog mensen die niet wisten dat er een kerstmarkt en een tentoonstelling was. Zelfs fervente schaatsliefhebbers liepen zo deze prachtige tentoonstelling mis! Jammer, huis-aan-huis is er gefolderd, stukjes in Het Kontakt en in het AD, beiden zelfs 2 x en dan nog…..

De opbrengst van onze kraam voor de kerk van Ammerstol was € 1125,70 totaal! Geweldig! We willen dan ook iedereen heel erg bedanken die voor de kerk zulke mooie spullen hebben gemaakt en uiteraard ook de kopers!

Verder bedanken we het feestcomité die deze kerstmarkt mogelijk maakt en voor deze 3 ½ uur een lange dag in de weer zijn, in weer en wind! Fijn dat we het met elkaar tot een succes hebben kunnen maken! De mensen rondom de kerk die geholpen hebben deze dag in de kramen, het opbouwen en afbreken van de tentoonstelling, de koffie, het opruimen na afloop enz enz: we hebben het weer gefikst met elkaar! Dank jullie wel!

Wilt u volgend jaar ook in de weer gaan voor de kerk, maar mist u de inspiratie? Bel gerust, ik heb ideetjes genoeg, maar het ontbreekt mij aan de tijd om alles uit te voeren. Handwerk, breiwerk, zaag en timmerwerk enz enz. alles is welkom!

Dan rest ons nog iedereen hele fijne kerstdagen te werken en alle goeds voor 2018!

Groetjes namens,

Anita Timmerman, tel 0182-351806

Geraldine Rotteveel

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *