Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Kerstmarkt Ammerstol op zaterdag 9 december

Op zaterdag 9 december a.s. wordt het Kerkplein in Ammerstol omgetoverd tot de sfeervolste kerstmarkt van de Krimpenerwaard! Vanaf 15.00 tot 18.30 uur kunt u hier terecht voor leuke kerstkadootjes, mooie kerststukken, kerstdecoratie, heerlijke hapjes en drankjes en veel gezelligheid. Er klinkt muziek en gezang op het plein van Muziekvereniging Excelsior 64 uit Ammerstol en Popkoor Topaz uit Krimpen aan de Lek. In de kerk is een prachtige tentoonstelling “ijsvermaak” van verzamelaar Wim van Herk uit Lekkerkerk. Deze bestaat uit een prachtige collectie oude schaatsen en sledes en andere aanverwante zaken, aangevuld met winterse sfeerartikelen uit de privé collectie van Rinie Baars. U vind er onder andere een koek en zopie uit vervlogen tijden en een hele antieke duwslede uit begin 19e eeuw.

De Cantorij van de Nederlands Hervormde Kerk Ammerstol en Berkenwoude brengen in de kerk hun kerstrepertoire te horen en op gezette tijden klinkt het kerkorgel.

Om ca. 17.30 uur ontsteekt het dorp de grote kerstboom op het plein! Komt allen en ontmoet elkaar in deze sfeervolle ambiance, aan de voet van de toren!

Anita Timmerman

 

Categories: Geen categorie

2 replies

  1. Beste mensen

    We hopen dat heel veel mensen naar kerst in Ammerstol komen kijken naar de Spar. Komt ook wat kopen, help ook mee helpen.

    Groeten van Ronald van Nes

  2. Beste mensen van de kerstmarkt
    We hopen dat het niet zo koud wordt met de Kerstmarkt in Ammerstol

    Groeten van Ronald van Nes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *