Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Kerstmarkt 2022

Wat een heerlijke kerstmarkt hebben we achter de rug! Lekker koud, veel mensen, veel leuke kraampjes, heerlijke warme versnaperingen, een warme kerk, een springkussen voor de kindjes, veel gezelligheid, fijne muziek enz enz. We waren er met z’n allen aan toe! Goed om te zien en te horen dat we het zo waarderen dat het weer kan en mag allemaal!

Een speciaal woord van dank aan de mensen van het Feestcomité! Het was vroeg in de ochtend en erg koud en ook in de avond weer laat en koud voor de mannen! Heel veel respect voor hen, die van Koningsdag en de kerstmarkt iedere keer een feestje voor het dorp maken. Bedankt mannen! Ook dank aan de Kerk van Ammerstol, die ondanks alle voorbereidingen voor de speciale dienst op zondag toch de deuren open wilde zetten voor iedereen: zeer gewaardeerd en het was op deze manier toch erg fijn, sfeervol en warm in onze kerk.

Wij kijken ook weer terug op een drukke maar fijne week. De schuur van de familie Docters van Leeuwen is in onze voorbereidingen onze warme “stal” 😊 waar we met elkaar de spullen voor onze kraam maken. Yolanda is natuurlijk onze professionele kerststukkenmaakster, met een avond hulp van Ria Graveland (heel fijn Ria, bedankt!) en met elkaar freubelen we plankjes, potjes, toeven, kransen, enz enz. Zo leuk om te doen, we hebben er echt veel plezier in met elkaar. Dank voor 3 dagen ”in de kost” lieve familie Docters van Leeuwen!

Na een oproepje op facebook is het ook zo hartverwarmend dat we dan in Ammerstol in diverse tuinen mogen komen snoeien voor onze kerststukken: allen hartelijk dank ook hiervoor!

En dan de verkoop! Vanaf 15.00 uur was de run op onze kraam enorm! Wat een mensen en hoe fijn is het dan dat ons werk zo wordt beloond met een super verkoopopbrengst. Maar liefst € 1450,00 heeft de verkoop opgebracht, 100% opbrengt voor ons mooie kerkje!

Dank je wel, alle kopers en koopsters aan de kraam en verkoopsters achter de kraam voor jullie aankopen en inzet deze middag. Zonder jullie niet dit mooie resultaat, heel veel dank!

Wij wensen iedereen hele fijne Kerstdagen en graag tot volgend jaar!
Met vriendelijke groet,
Geraldine, Rinie, Yolanda en Anita

 

 

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *