Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Kerstmarkt 2021

Ja, lieve mensen, als er geen kink in de kabel komt met weer hernieuwde Coronamaatregelen dan zal de editie kerstmarkt 2021 door gaan en wel op 11 december! Zet deze datum dus met grote letters in uw agenda. Vanaf 15.00 uur zal het weer gezellig bruisen op het Kerkplein. Vanaf 15.00 uur staan de kraampjes met leuke artikelen voor u klaar, dampt de erwtensoep in de pan, staan de worsten warm te worden, worden er lekkere warme en koude drankjes geschonken en vooral: kunnen we elkaar weer ontmoeten en samen zijn!

Wij, van de kerstkraam van de Kerk, doen dan ook weer een beroep op de handige mensen. Wij willen onze kraam weer vullen met uiteraard de mooiste kerststukken en allerlei leuke accessoires maar als u ons wilt helpen met de invulling en zelf iets voor ons wilt maken wat wij mogen verkopen, dan houden we ons erg aanbevolen. Dat kunnen bijvoorbeeld leuke vogelvoerdingetjes zijn, een leuke kerstversiering voor binnen of buiten, lekkere gebreide sokken en wanten, een mooie kerststuk, iets van mos of van takken, een leuk kerstkadootje, een kandelaar, enz enz verzin het maar! Wij verkopen het dan graag voor u en de opbrengst gaat voor 100% naar de Kerk.

Nog een hele leuke verrassing! In de kerk zal een soort mini brocante/antiekmarkt gehouden worden. Zoal u weet zijn 2 edities van de rommelmarkt niet door gegaan en staan er daardoor al heel lange heel veel mooie spullen overal opgeslagen. Hieruit wordt een selectie gemaakt en uitgestald in de kerk! Hoe leuk is dat? Loopt u vooral dus ook de kerk in tijdens de kerstmarkt!

Kortom: we hebben weer iets om naar uit te kijken! Wij zijn hier heel erg blij mee en hopen op ten eerste veel leuke eigengemaakte spullen voor onze kraam en ten tweede dat we u allemaal mogen ontmoeten op het kerkplein op 11 december a.s.

P.S. heeft u heel mooi kerstgroen in uw tuin en mogen wij dat komen snoeien en/of gebruiken voor onze kerststukken? Laat het ons weten! Daar zijn we heel erg blij mee!

Een hartelijke groet,
Yolanda Docters van Leeuwen, tel. 0612950306
Geraldine Rotteveel, tel 0639821944
Anita Timmerman, tel 06-20820984

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *