Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Kerstmarkt 2019

Ondanks regen, wind en kou…..Ammerstol geeft niet op! De mannen van het feestcomité hebben de weerberichten goed in de gaten gehouden en tja…..de voorspellingen waren niet best! Maar opgeven? Dat is geen optie! Hoe anders was het in veel andere plaatsen waar op voorhand de kerstmarkten werden afgelast.

De mannen hadden ook nog eens de handen uit de mouwen gestoken en een prachtige kerststal getimmerd, wat een prachtige plaatjes leverde dit op! De schapen, die na enkele druppels regen als snel hun heil zochten in de stal bij de kachel! De nieuwsgierige prachtige Alpaca’s, die niet schrikken van een beetje regen en steeds hun kopjes even de stal in staken om de nieuwe bewoners te begroeten.

Veel kramen, en echt: de kraamhouders zullen niet allemaal blij geweest zijn, maar we hopen op toch eens een droge editie volgend jaar en hopen alle kraamhouders dan weer te mogen begroeten onder betere weersomstandigheden,

Wij van de kerstkraam van de kerk zijn zeer tevreden en kijken ondanks de regen terug op een gezellige kerstmarkt. Heel veel dank aan alle mensen die ons zoveel mooie spullen hebben geschonken die we mochten verkopen, dank aan alle mensen die geholpen hebben in de kraam, met in- en uitruimen en inrichten, de  3 prachtige jonge gezinnetjes in de kerststal, de koffie- en thee voorziening en natuurlijk alle mensen die de mooie spullen hebben gekocht.

De meeste dank gaat uit naar de mannen van het feest comité, die zo veel werk verrichten om dit alles mogelijk te maken, in weer en wind! Kanjers zijn het! Sta er eens bij stil, het is allemaal niet vanzelfsprekend, mensen. We mogen als gemeenschap echt blij zijn met de vrijwillige inzet van deze mensen en hun helpers (want die zijn er gelukkig ook heel veel!)

De totale opbrengst van onze kramen is bijna EUR 1000,00! Een geweldig bedrag voor onze kerk.

De 2e zaterdag van december 2020 zien we u graag allemaal weer. We wensen iedereen hele fijne kerstdagen toe!

Groet,

Anita en Geraldine

 

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *