Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Kerstmarkt 2019 – 14 december

Op 14 december is de ammerse kerstmarkt dit jaar! Altijd gezellig en voor onze kerk het moment om wat centjes bij elkaar te vergaren. Dit doen we al jaren middels onze verkoopkraam en soms zelfs kramen!

Jaar in jaar uit doen we een beroep op iedereen die de kerk een warm hart toe draagt om leuke spullen aan te leveren die wij mogen verkopen vanuit de kraam. Liefst zelf gemaakt, dat is het allerleukst! Ieder jaar weer komen de meest fantastische  artikelen naar ons toe. We hopen natuurlijk ook dit jaar weer op u te mogen rekenen. Denk aan kerststukjes, kransen, houten kerstartikelen, brei- en haakwerken, lekkere potjes jam, mooie dingen gemaakt uit en van de natuur, kerstbomen, sneeuwpoppen, kandelaars, kaarsen, snoeppotjes, vogelvoerartikelen, opgemaakte schalen, enz enz.

Wilt u graag aan de slag en heeft u geen inspiratie? Neem dan even contact op met Anita via tel 0182-351806 of mail anita.timmerman@thetravelclub.nl. Ik heb veel voorbeeldjes paraat, dus dan mail ik u wat ideetjes toe.

Inleveren kunt u de spullen op vrijdag 13 december van 10.00 -12.00 uur of zaterdagochtend 14/12 van 10.00-12.00 uur. Wilt u dat we het komen afhalen? Bel dan even.

Wij hopen weer op u te mogen rekenen, dan gaan we weer een mooie kraam vullen.

Alvast hartelijk dank,

Met vriendelijke groeten,

Anita en Geraldine

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *