Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Kerstmarkt 2017 op 9 december

Genietend van een mooie herfstdag bedenk ik me ineens dat het nog maar 6 weken is tot Kerstmis! Dat betekent ook dat onze Ammerse kerstmarkt er weer aankomt en deze wordt dit jaar gehouden op zaterdag 9 december.
Onze kerk kan extra geld heel hard gebruiken voor de nieuwe leien dus wij gaan weer proberen om een kraam te vullen met allerlei leuke zelfgemaakte spullen en proberen hiermee weer een mooie opbrengst bij elkaar te sprokkelen.
Dit kunnen we niet zonder uw hulp! We hebben begrepen dat diverse mensen al weer druk aan de slag zijn gegaan, wat ontzettend fijn om te horen.

Wat kunnen we gebruiken? Eigenlijk van alles, zolang het maar met heel veel liefde is gemaakt. We denk aan kerststukjes, kerstversieringen, guirlandes, adventskransen, deurversieringen, kandelaars, lekkere dingen (als eigengemaakte jam, chutneys, snoeppotjes, kerstcake, tulband) boomversiering, vogelvoerdingen, vogelhuisjes, pindakransen, kaarten, houten kerstartikelen, haak- en breiwerkjes, enz enz, wat u maar verzint! Er zijn heel veel creatieve mensen in ons dorp merken we al jaren, dus ik zou zeggen: leef u uit!

Op vrijdag 8 december vanaf 10.00 uur kan alles worden ingeleverd in de consistorie. Lukt dit niet, we zijn op zaterdagochtend ook vanaf 09.00 tot 12.00 uur in de consistorie aanwezig.

Heeft u vragen? Bel gerust 0182-351806. PS: als u lege glazen groentepotjes heeft dan houdt Geraldine zich aanbevolen. U mag ze bij haar afgeven (Sportlaan 4) of in de consistorie zetten. Wij hopen op een gezellige, succesvolle kerstmarkt en graag tot ziens op het Kerkplein.

Geraldine Rotteveel en Anita Timmerman

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *