Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Kerstmarkt 11 december 2021 van 15.00 tot 18.00 uur

Op het moment van plaatsing van dit stukje is nog niet zeker dat onze kerstmarkt door kan en mag gaan. Vol spanning wachten wij de gesprekken af die het Feestcomité eerdaags gaat voeren met de Gemeente Krimpenerwaard. Maar dan nog: welke maatregelen komen er na deze semi-lockdown op ons af? Deze zullen kort voor de 11e bekend gemaakt gaan worden.

Het is voor de organisatie moeilijk, deze blijvende onzekerheid. We willen met z’n allen zo graag weer een beetje gezelligheid en warmte in ons dorp, maar niet ten koste van alles. Op zeer korte termijn zal er een beslissing moeten vallen. Houdt u vooral facebook in de gaten, waar wij u zullen informeren over de gang van zaken.

Wilt u op voorhand een kraam huren, of weet u iemand die een kraam zou willen huren dan kunt u contact opnemen via kerstmarkt@feestcomite.nl of bel 06-20820984. Uiteraard worden eventueel vooruit betaalde gelden hiervoor terugbetaald bij geen doorgang.

PS: mocht de kerstmarkt niet doorgaan dan staat de verkoopkraam van de kerk op vrijdagochtend 9 december a.s. weer op de markt op het Kerkplein. Komt u dan vooral langs onze kraam voor mooie kerststukken, kersttoeven, hier en daar een stukje curiosa, leuke vogelvoeratributen, kadootjes, mooie hangers, kandelaars, enz enz.

Met vriendelijke groeten,
organisatie Kerkkerstkraam,
Yolanda Docters van leeuwen
Geraldine Rotteveel
Anita Timmerman

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *